Flip siste nytt

Vi digitaliserer oppussingsbransjen

Flip Oppussing leverer verdiøkende overflateoppussing til markedets beste pris

Oppussing kan oppleves overveldende og stressende for de fleste. Men det å «flippe» bolig skal ikke lenger kun være forbeholdt en eksklusiv elite. Nå skal smarte grep og oppussing av hjemmet bli så effektivt, rimelig og enkelt at alle kan «flippe» boligen sin raskt og enkelt.

Flip Oppussing står for hele oppussingsprosessen fra a-å og sørger for at du får rask oppstart og ferdigstilling til markedets beste pris.

Få din drømmeoppussing til markedets beste pris med Flip Oppussing nå!

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Flip tar seg av hele oppussingen

På Flip.no skal alle, ved hjelp av et par tastetrykk, kunne få tilbud på rask og effektiv overflateoppussing av hjemmet.

Alt du trenger å gjøre er å velge mellom oppussingspakkene som best dekker dine behov for prosjektet, og legge inn bilder eller en representativ Finn-annonse.  Du får utnevnt en personlig prosjektleder helt gratis, som kontakter deg innen 24 timer. Sammen kvalitetssikrer dere detaljene i oppdraget og tilpasser dine målsetninger og behov.

Dette får du gjennom Flip Oppussing

  • Effektiv overflateoppussing til markedets beste pris
  • Alt av innkjøp, avfallshåndtering og prosjektstyring
  • Fargeplan fra interiørdesigner og tips og triks om verdiøkende oppussing gratis
  • Rask oppstart og ferdigstilling
  • Pristransparens og punktlighet
  • Trygghet (betaling, forsikring, HMS-krav etc)
  • 100% fornøydgaranti (faktura går først etter du har godkjent jobben)

Øker verdien på din bolig

Verdiforslaget til Flip er at du som kunde skal øke verdien på boligen. Etter å ha trukket fra oppussingskostnaden skal du sitte igjen med vesentlig mer enn om boligen ble solgt uten å gjennomføre en Flip. Vi ser også at flere benytter tjenesten ifbm med kjøp av bolig, eller når man bare ønsker å freshe opp hjemmet så rimelig som mulig. Med høstens renteøkninger virker det som flere ønsker denne rimelige og skånsomme formen for oppussing.

Kraftig vekst

Flip Oppussing opplever kraftig vekst og utvider i disse dager til hele Østlandet, Innlandet og Viken. Neste år vil alle de fem største byene i Norge få tilbud om verdiøkende overflateoppussing fra flip.no. Sammen med Krogsveen og Utleiemegleren vil Flip fortsette den vekstreisen i Norge. Innovasjon Norge er også med på å støtte selskapets teknologisatsning som skal bidra til å effektivisere en stor del av oppussingsbransjen.

Få et tilbud på oppussing av hjemmet ditt ved å klikke «start oppussing» under.

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Del artikkelen på sosiale medier

Flere guider

Ingen flere innlegg å vise