Om oss på Flip

Vår historie

Flip ble startet i august 2021 med en målsetning om å digitalisere og effektivisere oppussingsbransjen slik at alle kan gjennomføre verdiøkende overflateoppussing enkelt, effektivt, miljøvennlig og rimelig uten ubehagelige overraskelser.

Navnet Flip kommer fra uttrykket «å flippe» som mange forbinder med å kjøpe, pusse opp smart, og selge bolig med høy fortjeneste. Som oppussingstjeneste liker vi navnet godt fordi det sier noe om at vi skal være raske, kostnadseffektive og opptatt av de små detaljene som gjør den store forskjellen. Når du pusser opp med Flip hjelper vi deg å belyse det gode ved objektet og ta vare på det som eksisterer heller enn å rive og bygge nytt. I tillegg til å være en rimelig form for oppussing er overflateoppussing også en svært miljøvennlig måte å pusse opp på fordi man forlenger levetiden på eksisterende materialer.

I dag er Flip på plass i alle Norges største byer og har pusset opp flere hundre boliger for fornøyde bedrifts– og privatkunder. Flip har en forretningsmodell som kombinerer teknologi med den ledige kapasiteten i oppussingsbransjen for å utføre oppussingsoppdrag. Vi opplever nå kraftig vekst og planlegger å dekke hele det nordiske markedet innen utgangen av 2024.

2021

Ble Flip startet.

+300

Boliger for fornøyde bedrifts- og privatkunder.

+100

Års total erfaring.

Flip i media

Våre kunder sier

NPS

Flipteamet

Flip består av et ambisiøst team som jobber for å revolusjonere oppssingsbransjen gjennom fokus på kundebehov, bærekraft og teknologi.

Er dette deg?
 
Vi søker alltid flinke folk!
Ønsker du å være med på å revolusjonere oppussingsbransjen i et dynamisk startupmiljø? 
Co-founder & COO
 
harald@flip.no
+47 970 80 940
Co-founder & CEO
 
hakon@flip.no
+47 916 06 202
Operations Manager
Maylen@flip.no
+47 476 24 541
Full Strack Utvikler
 
tech@flip.no
+47 473 43 386
Fagansvarlig
 
sigbjorn@flip.no
+47 954 63 134
Sine Krogstad Grande Markedskonsulent Flip SoMe Travely Media
Markedskonsulent
Seniorutvikler
Full stack utvikler
Salgskonsulent
Kontaktinformasjon

Åpningstider

Mandag- fredag kl 08.00-20.00

Kontakt oss

Send oss en henvendelse på hei@flip.no eller ring tlf +47 22 20 55 55.