Frequently Asked Questions

FAQ filter

Flip tar oppdrag i hele Norge.

Vi gjør alle typer innendørs malerarbeid.

Når du har akseptert gjennomført arbeid mottar du en faktura med betalingsinformasjon. Hele oppdraget betales etterskuddsvis med 7 dagers betalingsfrist etter akseptert gjennomføring av jobb. Det betyr at du har ingen utlegg på jobben før hele jobben er gjennomført og akseptert av deg som kunde.

Vi tilbyr alle gulv som selges av vår partner Optimera/Montèr. Ønsker du gulv fra andre steder står du fritt til dette, men da må du hente og levere selv. Prisene hos Flip er de samme som på montèr.no. Her finnes gulv som skal dekke de fleste behov. Ved ønske om gulv utenfor vår portefølje avklares dette med prosjektleder i telefonsamtalen før utsending av tilbud.

Totalprisen inkluderer alt som er avtalt med prosjektleder. Normalt inkluderer dette selve gulvet (parkett eller laminat), inkludert underlag og alt som trengs. Det inkluderer også utstyr brukt i legging av gulv. Vi står også for avfallshåndteringen så du slipper det.

Prisen inkluderer riving av gammelt gulv og list og legging av nytt gulv og list på eksisterende underlag. Hvis vi mot formodning skulle se et klart behov for avrettingsmasse for å kunne gjennomføre jobben vil du få et nytt tilbud til en hyggelig markedspris på denne delen av jobben som du kan velge og akseptere, eller avbryte prosjektet (dette regner vi som vesentlige endringer).