Fornøydgaranti

Fire grunner til å benytte Flip Oppussing: Del 4. Trygg, bærekraftig oppussing med kvalitetsløfte

I denne artikkelserien tar vi for oss de fire viktigste grunnene til at du bør benytte Flip Oppussing. Denne gangen presenterer vi hvordan Flip er den tryggeste måten å pusse opp hjemmet. Flip – Smart oppussing = Trygg oppussing.


Trygg oppussing med kvalitetsløfte

Med Flip får du oppussingen gjennomført trygt, til forventet kvalitet med kvalitetsløfte. Kvalitetsløfte betyr i praksis at alle gjennomførte prosjekter får kontrollert kvaliteten proaktivt med avslutningssjekklister av Flip Partner, deg som kunde og prosjektleder som til slutt godkjenner prosjektet og sender faktura for den avtalte jobben.

Flip skal være en oppussingsleverandør som setter kundens behov i fokus. Derfor er naturligvis godt håndverk og kvalitet i kjernen av tjenesten. Flip garanterer for at oppussingen gjennomføres med gyldig forsikring, at HMSkrav blir fulgt, at oppussingen er miljøvennlig utført og at håndverkerne har gode lønnsvilkår. Dette sikres gjennom en omfattende kvalitetssikring av Fliphåndverkerne, strengt avtaleverk, testprosjekter og stikkprøver. Med Flip skal du alltid være fornøyd, og du har alltid kvalitetsløfte.


Trygt

Når du velger Flip har du gjort et trygt og enkelt valg. Med Flip får du prisgaranti, kvalitetsløfte på oppussingen og jobben utført hurtig av dyktige håndverkere. I tillegg er alle oppussingsprosjekter forsikret av If forsikring. Prosjektet betales trygt gjennom Flips fakturaløsning. Med Flip har du alltid en prosjektleder som støtter deg i fremdriften og passer på at prosjektet gjennomføres som avtalt. Og dersom det skulle oppstå avvik skal vi gjøre det vi kan for at evt feil blir utbedret umiddelbart, og på en god måte.

Ingen ubehagelige overraskelser

Med Flip får du fastpris uten ubehagelige overraskelser. Du får full pristransparens, og alle eventualiteter avklares på forhånd slik at du unngår budsjettsprekk før arbeidene starter opp.


Kvalitetssikrede håndverkere

Med Flip har alle Flip Partnere (håndverkerne) vært gjennom en grundig onboarding og opplæring der HMSkrav, lønnsvilkår og teknisk kvalitet på arbeidet til de utførende håndverkerne er verifisert gjennom refernsejekker og testprosjekter. Flip mottar også løpende tilbakemeldinger på prosjektgjennomføringene slik at vi opprettholder et høyt nivå på håndverkerne som utfører prosjekter med høy tilfredshet hos kundene.


Bærekraftig

Med Flip har du gjort et bærekraftig valg. Flip er Miljøfyrtårnsertifisert bedrift som måler alle miljøtiltak og effekten på disse hvert år. Flip jobber kontinuerlig med ansvarlig innkjøp, resirkulering, kildesortering og forlengelse av levetid på eksisterende materialer. Malerarbeid gjennom Flip utføres utelukkende med Svanemerket maling, og vi vil stadig utvikle oss videre for å bidra til at bransjen når bærekraftsmålene.


Kvalitetsløfte

Med Flip skal du bli fornøyd med resultatet. Derfor har du kvalitetsløfte på alle oppussingsoppdrag utført av Flip. Om oppussingen ikke er av den kvaliteten som er avtalt vil vi behandle saken med deg som kunde i fokus og evt iverksette retting ved behov. Kvalitetsløfte betyr at alle gjennomførte prosjekter får kontrollert kvaliteten proaktivt med avslutningssjekklister av Flip Partner (håndverker), deg som kunde og til slutt prosjektleder, som godkjenner og avslutter prosjektet med å sende endelig faktura for avtalt jobb.

NB: Merk at Flip er en utførende håndverkertjeneste og at fargevalg kundens gjennomfører er på eget ansvar, og ikke er en del av kvalitetsvurderingen. 


Flip – Den tryggeste måten å pusse opp

Flip tilbyr en trygg oppussingsopplevelse med prisgaranti og kvalitetsløfte kombinert med gyldig ansvarsforsikring fra If. Du får alltid en prosjektledeler som støtter deg hele veien på tlf eller digitalt,  og som sørger for rask feilretting om nødvendig. Med fastpris og full pristransparens er det ingen ubehagelige overraskelser. Håndverkerne er nøye utvalgt og kvalitetssikret, og Flip er Miljøfyrtårnsertifisert med fokus på miljøvennlige løsninger. Du som kunde er alltid i sentrum.

Trenger du oppussing?

Send inn en henvendelse på flip.no