Flip Tilleggstjenester

Wanda

Flip Oppussing er ekspert på rimelig og effektiv overflateoppussing og har fullt fokus på dette. Derfor samarbeider vi med landets beste aktører på andre relevante tilleggstjenester for å dekke alle dine behov når du «flipper» boligen din. Flip kan derfor effektivt tilby vasketjenester, flyttetjenester, interiørdesign, elektriker, rørlegger, stylist og eiendomsmegler i samarbeid med våre partnere.

Dersom du er på flyttefot, eller bare trenger en mellomlagring av møbler når Flip feks bytter gulvet ditt, kan vi endelig tilby en effektiv lagringsløsning i samarbeid med Wanda.

Wanda henter, lagrer og leverer alt fra møbler til mindre artikler. Alt oppbevares i sikre, tempererte og tørre lagre, der kun Wanda-ansatte vil ha tilgang. Lagrene er utstyrt med moderne overvåkning og sensorer. Med Wanda er det derfor enkelt og trygt å «flippe» hjemmet. Som Flip-kunde får du også rabatt på lagring i inntil 2 måneder.

Les mer: wanda.space

Dele på sosiale medier

Slik fungerer det

01

Spesifiser ditt prosjekt digitalt

Spesifiser ditt prosjekt heldigitalt før du blir kontaktet av Flips prosjektleder som rådgir og klargjør oppussingen for prising ihht dine behov.

02

Få den beste prisen

Vi sikrer markedets beste pris med effektive, digitale prosesser kombinert med den integrerte anbudsprosessen blant de kvalitetssikrede Fliphåndverkerne.

03

Aksepter tilbud og start oppussingen

Flip utfører oppussingen til avtalt tid og pris med teknologistøttede prosesser og 100%-fornøydgaranti.

Flip i media

Partnere og Kunder

Vi er Miljøfyrtårnsertifisert

På vei mot fremtiden

Flip skal være et bærekraftig valg for kundene våre. Vi jobber kontinuerlig med å redusere miljøavtrykket for våre oppussingsprosjekter gjennom blant annet ansvarlig innkjøp, kildesortering, gjenbruk og resirkulering. Flip skal bidra til å nå FNs bærekraftsmål og er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Tilleggstjenester

Våre kunder sier

NPS

Følg oss på instagram
Endelig er Flips nettside live

Oppdag nye flip.no!

Flip har endelig lansert ny nettside som skal forbedre kundereisen med enkel navigasjon, guider og mengder av faglig innhold. Sjekk den ut!

Les mer