Flip siste nytt

Sjekk hva oppussingen vil koste med Flips oppussingsvelger!

Flip Oppussingsvelger med smart prisestimat
Sjekk hva oppussingen vil koste! Flip Oppussingsvelger med smart prisestimat

Ny og interaktiv oppussingsvelger med smart prisestimat!

Flip kan endelig kunngjøre lanseringen av vår innovative oppussingsvelger på Flip.no! Nå kan du som kunde klikke og velge i ro og mak, og få et nøyaktig prisestimat for ditt oppussingsprosjekt.

Prisestimatet er basert på tidligere jobber Flip har utført, og blir smartere for hver dag som går ved hjelp av kunstig intelligens (AI). Dette betyr at når du vurderer å pusse opp neste gang, er Flip.no stedet å gå for nøyaktige og oppdaterte kostnadsoverslag. Merk at hvert prosjekt er unikt og allikevel vil få endelig pris for selve jobben gjennom den integrerte anbudsprosessen i samråd med din Flipprosjektleder.

Oppussingsvelgeren hjelper også våre prosjektledere med enda bedre data, noe som gjør kunderådgivningen mer effektiv og presis. Vi fortsetter å berike prosjektet med data fra eksterne kilder, og vi konverterer gulvarealer til veggarealer slik at både kunde og håndverker enkelt kan forstå hva som ligger bak prisen.

Fremover vil vi introdusere mange spennende nyheter i dette systemet. I dag håndterer systemet prising av maling, sparkling, gulvslip og gulvbytte, men dette vil utvides løpende. Vårt mål er å gjøre oppussingsopplevelsen gjennom Flip enkel, interaktiv, informativ og gøy ved å benytte de nyeste teknologiske fremskrittene. Vi vil også kunne guide deg som kunde slik at du velger tider på året som er gunstig mtp pris. 

Besøk Flip.no i dag og prøv vår nye oppussingsvelger!

Med vennlig hilsen, 

Team Flip

Flip -Smart oppussing med et klikk!

Forny hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Del artikkelen på sosiale medier

Flere guider

Ingen flere innlegg å vise