Flip siste nytt

Pris på maler – ofte er kostnaden langt lavere enn du tror

Valget om å male i nye og innbydende farger er svært populært. Det kan være enten for å få en ny og bedre følelse i rommet, eller for å øke verdien av et evnt. salgsobjekt. 

Men, allerede her kommer det også et mulig problem, da det er lett å la seg stanse med det første spørsmålet som gjerne er en form for; – hvor mye koster det å male stua? Dette er heller ikke alltid så lett å svare på, ettersom det er variasjon i maler pris rundt om i Norge og særlig Oslo. 

La oss se litt nærmere på dette, for det behøver absolutt ikke bli så dyrt som man gjerne frykter. Vi i Flip er spesialisert på overflateoppussing og evner å tilby en god og profesjonell maler til en god pris pr. kvadratmeter.

Få et profesjonelt malerarbeid til en rimelig pris med Flip! Vi tar hånd om alt fra forberedelser til det siste strøket med maling, slik at du kan nyte det nye og friske hjemmet ditt uten bekymringer.

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Omfang og tidsbruk

Viktig er klart omfanget av arbeidet. Hva skal males, og hvor stort flate-areal er det snakk om, samt også, hvilken grad av sparkling som eventuelt skal utføres. – Dette legger føring på materialer, tidsbruk, og derav pris.

Tid på maling er også, selvsagt, avhengig av prosjektet utover bare flatene som skal males. Det bør være minst to strøk med maling, og det skal være godt forberedt. 

Da sier det seg selv at med tid til å la maling tørke mellom strøkene, forberedelser og rydding inn – ut før og etter arbeid er det en del ekstra arbeid som gjerne overses. Dette er også hvorfor en dyktig og erfaren malerbedrift er å foretrekke. 

For, som vi ser så er malerjobben mer enn bare den synlige biten. Det er en hel rekke ekstra utgifter, og utfordringer underveis mot prosjektets ferdigstillelse.

Eksempel på pris for malerarbeid 

På Flip.no er det overflateoppussing vi hjelper med, og da er innvendig maling et typisk oppdrag vi løser. Vi forsøker også å stille med et enkelt beløp så du ikke trenger bekymre deg for timepris på maler. – Det er bedre for begge parter å ha et klarlagt beløp på prosjektet som helhet. 

Angående prisen så kan vi ta to eksempler på tidligere prisestimat vi har gitt kunder tidlig i prosessen, med to forskjellige leilighetsstørrelser:

Leilighet 41 – 50 kvm 

Maling hele leilighet (vegg, tak, lister, karmer, dører, vindu) inkl. materialer og mva: 

kr. 33 000 -39 000,-

Leilighet 91 – 100 kvm 

Maling hele leilighet (vegg, tak, lister, karmer, dører, vindu) inkl. materialer og mva: 

kr. 77 000- 89 000, –

Disse prisestimatene inkluderte da: Arbeidet med å male hele leiligheten, malingen som skulle bli benyttet (Jotun Proff) som var beregnet til minst to lag. Og, sist, flekksparkling som en del av arbeidet. 

Et poeng som ikke skal overses, er at når vi ga estimatene var det også åpent for at vår effektive metode for å sette opp prosjektene kunne finne ytterligere prisbesparende, eller bedre tilbud for kundene.

Les mer om våre løsninger her

Praktisk vei til moderne løft av leilighet

Husk på det vi startet med innledningsvis. Nemlig, at et godt utført malerarbeid er en effektiv metode for å øke inntrykket av boligen. Der et godt strøk maling kan endre følelsen av rommet og gi et nytt lag av velvære samt modernisere stilen. 

Videre så er det ikke bare vegger som kan males. Et løft av stilen kan lett gjennomføres med å for eksempel male flis og skapdører på badet eller kjøkkenet. – Dette må også tas med i betraktningen. 

I eksemplene vi ga over var det snakk om å male en hel leilighet, dersom det er et ønske om å heller friske opp kjøkkenfronter eller andre mindre flater reflekteres dette i en lavere pris enn de gitte estimatene.

Husk på at kvalitet betaler seg selv

Når du ser etter en god malerpris så er det viktig å ikke se seg blind på kostnad alene. 

Det er vel så viktig at det er et etablert malerfirma, som er registrert, med forsikringer og annet i orden. Det å betale for korrekt utført arbeid betaler seg selv ved å være en reell investering i boligen, og et løft av verdien i leiligheten ved eventuelt salg.

Flip er din ekspert på alle sider av overflateoppussing, herunder også maling og vi hjelper deg gjerne med å realisere ønsket jobb, til en så god pris som mulig.

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Del artikkelen på sosiale medier

Flere guider

Ingen flere innlegg å vise