Flip siste nytt

Oppussing -Skånsom og effektiv fornyelse av boligen

Har du en leilighet eller et hus i Oslo, Viken (Bærum og Akershus) eller andre områder, som er litt sliten og trenger en oppussing av stue eller kjøkken?

Da kan overflateoppussing være en god løsning, både for å gjøre din leilighet freshere og mer behagelig å være i, men også for å øke verdien maksimalt på en rimelig måte ved et eventuelt salg. Vi tar et dypdykk i verdiøkende oppussing. Både hva en overflateoppussing er, og deviktigste forskjellene fra totalrenovering eller totaloppussing.

Få hjemmet ditt til å skinne med en overflateoppussing fra Flip! Øk både komforten og verdien på boligen din på en rimelig måte. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med oppussingsprosjektet ditt.

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Ha en formening om tidsbruk og behov

Det er mange vurderinger som må gjøres når du skal pusse opp. For alle prosjekter må det avklares hva man har behov for, avklare hva man ønsker å gjøre av egeninnsats og hva man må hente inn hjelp og rett kompetanse for å komme i mål med prosjektet.

Og tid da. Ønsker du å male hele hjemmet selv, og bruke kveldene og helgene de neste ukene og kanskje månedene på å spare noen kroner. Eller er det bedre for deg å la proffene gjøre seg ferdig på 2-3 dager.  Og, selvsagt, om det er deler av, eller hele boligen som skal pusses opp. – Er det for eksempel et ubrukt soverom som trenger en overhaling før det tas i bruk mer permanent?

Det er ved å kjenne sine behov at du kan gå videre til å realisere oppussingsdrømmen.

Overflateoppussing eller en fullstendig renovering?

Vi kan dele inn oppussingsarbeider i totaloppussing, ofte også kjent som totalrenovering, og overflateoppussing. – Der forskjellen gir seg selv i navnene. 

Kort summert ser det slik ut:

Totaloppussing

Denne fullstendige renoveringen er svært omfattende og går i dybden. Det er her snakk om slik som å:

  • Endre romløsning.
  • Rive eksisterende vegg og gulv, eller bygge nye.
  • Installere, eller endre, både rør og elektrisk.

Med mer. Noe som skiller seg kraftig fra den andre formen. 

Overflateoppussing

Dette er en oppussing som går mindre i dybden, og griper mindre inn. 

Det er dermed mindre komplekst og har en rimeligere pris. Her er det snakk om slikt, som å:

  • Male vegger, male stua, og andre maleoppdrag
  • Slipe av gulv, eller benkeplater og andre nedpussingsarbeider. 
  • Bytte ut overflateelementer i kjøkken, stue og mer.

Vi i Flip har valgt å spesialisere oss på denne formen for oppussing. Dette lar oss skape enkle rammer og standardpakker som tilpasses våre kunder i møte med deres behov. Samt, også et særdeles strømlinjeformet konsept for å realisere overflateoppussingen til en gunstig pris, innen korte tidsrammer.  Les mer om vårt konsept her

Pris på oppussing

Flip ser ofte at det stilles spørsmål rundt pris på oppussingsarbeider. 

Dette er naturlig nok, og det kan variere ganske kraftig. Aller først, så må man skille på om det er totaloppussing, en renovering, eller overflateoppussing det er snakk om. Det vil selvsagt være store forskjeller ut fra hvor grundig i bygget en skal gjøre et inngrep.

Som et helt typisk eksempel ligger de fleste overflateoppussings arbeider vi tar på oss med en pris på mellom 25 000,- og 35 000,-. 

Videre, så har vi gjort arbeid som har vært langt høyere i pris, og også ned til snaue 6 000 kr. 

Verdiøkende oppussing

Typisk er det et spørsmål om det lønner seg å pusse opp. Særlig med tanke på videresalg av bolig kan det ha lønt seg å ha gjort overflateoppussing av for eksempel stue, gang og soverom. Dette er noe vi i Flip hjelper våre kunder med jevnlig, da en moderne stil vil øke verdien på bolig ved salg. Vi skal heller ikke glemme at materialvalg kan påvirke kostnaden og eventuell gevinst, vårt arbeid med standardpakker gir så en fordel ved nullsvinsvisjon som senker kostnaden.

Ved siden av det rent tekniske, så gir også en god overflateoppussing et nytt liv i boligen. Fra førsteinntrykket for en eventuell kjøper, til generell følelse av å oppholde seg der. 

Regler og godkjenning i forbindelse med oppussing

Det er sjeldent at det er behov for godkjenning fra kommunen ifm. overflateoppussing. Ved dypere renovering og totale endringer må en derimot ha forhørt seg. Dette er også en av årsakene til at Flip sine prosjekter kan gjennomføres enkelt, uten søknadsprosesser kan vi gå rett i gang med å fokusere på arbeidet.

Det er derimot svært positivt å benytte seriøse entreprenører, og å ha deres arbeid dokumentert, så dette fremkommer tydelig ved salg av leilighet. Kvalitetsmessig utført oppussing er som vi har vært inne på en faktor for verdiøkning av bolig.

Selvsagt, velger du Flip så får du dette fra oss. 

Rett firma for din oppussingsjobb

Et kritisk element er å finne den rette håndverker for dine behov. Denne må ha fagkunnskap og erfaringen på plass for å kunne gjøre det rette arbeidet, og eventuelt komme med innspill for å både forenkle, samt forbedre arbeidet.

Vi i Flip med vår erfaring stiller kundeorienterte opp og guider deg enkelt gjennom arbeidet. Så du kan være fri for bekymring og vite at vi har funnet rett løsning for deg. Hør med oss i dag.

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Del artikkelen på sosiale medier

Flere guider

Ingen flere innlegg å vise