Flip siste nytt

Flip Gulvbytte

Flip Oppussing bytter gulvet ditt effektivt og raskt til markedets beste pris. Vi utfører alt fra gulv- og listbytte til gulvslip. Mange velger å slipe gulvet for å fornye overflaten til det gamle gulvet og modernisere med en farget lakk. Dette er også den mest miljøvennlige gulvfornyelsen. Andre ser behovet for å bytte ut gulvet til en moderne type. Spesielt enstavs eikeparkett har vært populært de siste årene. Flip står for effektivt innkjøp og avfallshåndtering av alle materialer. Vi har gode priser på populære parkett- og laminattyper fra Optimera/Montèr, men kan også montere gulv og lister om du ønsker å gjøre innkjøp og transport selv.

Vi leverer rask oppstart og ferdigstilling, konkurransedyktig pris og 100% fornøydgaranti (faktura sendes ikke før du har godkjent oppdraget). Med Flip får du høy kvalitet til en svært konkurransedyktig pris fordi vi bruker overskuddskapasiteten til våre partnere i oppussingsbransjen og effektiviserer verdikjeden gjennom digitale verktøy.

Få rimelige og fleksible kontorlokaler midt i Bogstadveien, ideelt for ambisiøse selskaper i oppstarts- og vekstfasen, med møterom, kjøkkenfasiliteter og en sosial sone for kun 7000 kr per måned – kontakt oss nå for visning eller mer informasjon.

Rimelige og fleksible kontorlokaler i Bogstadveien

Få ditt eget kontor midt i Bogstadveien med alt inkludert til kun 7000 kr per måned.

Trenger du rimelig og fleksibelt kontor i Bogstadveien? Da er du kommet rett sted

Selv om Flip har behov for mer plass i vekstfasen vi befinner oss i, er kontorlokalet så stort og det er plass til flere selskaper. Flip leier allerede ut et av rommene til Nautila Tech, og søker nå 2-3 selskaper med ambisiøse folk (startup/scaleup) for å fylle de siste rommene. Vi ønsker å skape et community med deling av kompetanse og erfaring på tvers.

Etter vekståret 2023 fikk Flip behov for større kontorlokaler for å romme det voksende teamet.  Den 1 desember flyttet Flip derfor inn i 7 etasje i Bogstadveien 27b. Kontoret er supersentralt i hjertet av bogstadveien og lyst og luftig. Kontoret har flere møterom, kjøkken og to toaletter og en superhyggelig sosial sone som blir perfekt til fredagspilser, Mariokartturneringer etc. Målsetningen er å bygge et godt kontorfellesskap for vekstselskaper med rimelig leie og fleksibel oppsigelse.

Et kontor hos Flip vil koste 7000kr pr måned med 1 måned gjensidig oppsigelsestid og «alt inkludert».

Under ser du oversikt over hele kontoretDet er også mulig å leie flere rom hvor vi kan diskutere prisen. Sonen innerst til høyre kan i prinsippet leies av et mellomstort selskap. Tips oss gjerne om andre du kjenner som ønsker å ta steget med eget kontor. Slik vil du kunne påvirke hvem som deltar i kontorfellesskapet ditt. Pr i dag deler Flip kontoret med Nautila Tech og Styretavla. Vi har fortsatt 1-2 ledige rom klare for utleie.

Kontorleien inkluderer (7000kr): 

– Et eget kontorrom (mulighet for å leie flere)

– Tilgang til fellesarealer (2 møterom, kjøkken, sosial sone, toaletter etc)

– Strøm

– Internett 

– Nabodeal hos “husbaren” The Broker i kjelleren

Om du har sittet på hjemmekontor/cafeer, eller leier plass på et dyrt og upersonlig co-working space, men nå ønsker å gjøre en endring håper vi du tar kontakt med oss. Vi tilbyr eget kontor til ditt selskap, med gode fellearealer og møterom, og et hyggelig arbeidsmiljø med likesinnede. Vi tar gjerne en uforpliktende visning så du får sett lokalet, og de andre hyggelige folka som sitter her.

Om dette kan være interessant for deg eller din startup/scaleup så send en epost til hakon@flip.no eller ring tlf +47 91606202.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Send epost til hakon@flip.no eller tlf 91606202 så avtaler vi visning.

Trenger du en oppussing raskt, effektivt og til markedets beste pris?

Send inn en henvendelse her så kontakter vi deg umiddelbart.

Rimelige og fleksible kontorlokaler i Bogstadveien

Få ditt eget kontor midt i Bogstadveien med alt inkludert til kun 7000 kr per måned.

Del artikkelen på sosiale medier

Flere guider