Flip siste nytt

Malerfirma – Effektivt malerarbeid til overflateoppussingen

En enkel og rask vei til et nytt og «fresht» hjem er å male med nye og moderne farger. Denne effektive formen for overflateoppussing er det mange som velger å sette i gang med selv. Det er rimeligst og legge ned egeninnsats på kveldene etter jobb og helger. Men mange glemmer allikevel å vurdere fordelene man får ved å benytte en profesjonell maler. Trolig kan dette valget gi vesentlige besparelser når det kommer til tid, resultatet på selve jobben, og kanske også økt salgsverdi om du vurerer å selge boligen?

Det er flere gode grunner til hvorfor et malerfirma er det mest formålstjenelige når du skal male leiligheten eller huset ditt. Pris på malermester i Oslo og andre deler av landet er nemlig ikke så dyrt når en tenker på alt arbeidet som faktisk skal utføres. Både innkjøp, avfallshåntering av maling og materiell, korrekt utstyr, for ikke å glemme kvaliteten og effektiviteten man får når en utdannet maler tar seg av arbeidet. La oss se litt på hvorfor det som regel alltid ender opp med å være gunstigst å la fagfolk utføre den enkle malerjobben.

Gi hjemmet ditt et friskt løft med nye og moderne farger ved å velge Flip. Spar tid og få høykvalitetsresultater ved å benytte deg av våre erfarne malermestere.

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Nøyaktighet, tidsbesparelser og kvalitet – benytt en malermester

Ut ifra pris og kvalitet bør man tenke at malerarbeidene ikke bare skal gi et fint resultat, men kanskje også gi avkastning over tid. En ønsket verdiøkning gjennom oppussing er fort tapt dersom det er utført en amatørmessig malerjobb – for det syns ekstremt godt på visning! Å male selv kan derfor bli en mye dyrere affære enn man skulle tro i utgangspunktet. Mange glemmer å ta med den tapte salgsverdien man mister fordi det ikke var en perfekt utført malerjobb på salgsobjektet. Dette argumentet alene taler for å benytte seg av profesjonell hjelp, også til maling, dersom du har planer om å selge boligen de neste fem årene.  

Når du velger et malerfirma og henvender deg til en malermester får du en fagkompetanse bygd opp gjennom utdanning og arbeidserfaring. Dette gir en rekke fordeler, både det mest åpenbare som nevnt over, men også det som ikke er like selvsagt. De færreste vet heller ikke om man skal bruke silkematt eller halvblank maling på ulike overflater.

Raskere arbeid

Det er en hel del ekstraarbeider knyttet til en malejobb mange overser. Slikt som å forberede, kjøpe inn alt som trengs, teipe, dekke til, skru ned, rydde før og etter med mer. Et erfarent malerfirma har gode og effektive rutiner for dette som kommer deg som kunde til gode.

Teknikken for å raskt og enkelt male overflaten tar lang tid å lese seg til eller å studere på YouTube, eller mye unødvendig prøving og feiling for alle de ulike elementene i en malerjobb. Det trengs også ofte dyrt spesialutstyr for å spare mye tid, og oppnå ønsket resultat.

For, med en malermester og malerfirma, så betaler du vel så mye for kunnskap og erfaring som for arbeidet utført. Noe som ses tydelig av deres valg av utstyr og produkter for arbeidet.

De rette produktene og grepene på de riktige stedene

Det skal ikke glemmes at profesjonelle malere, ledet av en malermester, sitter på verdifull fagkunnskap. Disse kjenner til samspill mellom underlag og produkter og timing i de ulike fasene for å få det beste resultatet med lengst mulig varighet. I Flip har vi spisskompetanse innenfor malerarbeider som gir deg som kunde en effektiv og rimelig malerjobb av høy kvalitet. Istedenfor å bruke kvelder og helger i ukevis, er vi som regel feridg med jobben på 2-3 dager. Og du kan gjøre det du er god på samtidig, som feksr å jobbe mer i jobben din i maleperioden. Det gir mening fra et samfunnsøkonomisk perspektiv, at du gjør det du er god på og får hjelp til det du ikke er like god på. Derfor kjøper også de nyere genreasjonene tjenester i økt grad. Og trenden ser ut til å fortsette – fordi det rett og slett er et informert og smart valg i de fleste tilfeller.

Det er også viktig å vite hva man skal velge i jungelen av tilbud. Innkjøp av maling, og andre produkter, som behøves til et godt utført arbeid kan enkelt lede til en bomtur eller to, for den uerfarne. Dette leder til en situasjon der prosjektet blir langt dyrere og tidsbrennende enn originalt planlagt. Med et malerfirma unngår du denne tids -, og kostnadsfellen.

Dokumentasjon på godt utført arbeid

Dokumentasjon er ofte et oversett poeng. Dersom du ønsker å male for å øke verdien på boligen ved eventuelt salg skal du ikke glemme verdien av å kunne dokumentere profesjonelt utført malerarbeid. Å kunne vise til en avtale og kvittering fra et malerfirma har ofte en verdi.

Flip har malermestere til dine behov

Med Flip sin løsning og kundeorienterte tilnærming til maling av boligen vil du enkelt få en dyktig malermester fra oss som leverer rimelig ved å utnytte sin ledige kapasitet til akkurat ditt prosjekt. 

Du kan lese mer om Flip, og vårt konsept her.

Vi har flere dyktige malermestere i Oslo og Viken, som er klare til innsats. Så hør med oss i dag for et uforpliktende tilbud. Malerne våre konkurrerer om prisen på ditt oppdrag til ønsket tidspunkt. Flip har alltid en kundeorientert tilnærming til malerarbeidet, og du har 100% fornøydgaranti på våre oppdrag. 

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Del artikkelen på sosiale medier

Flere guider

Ingen flere innlegg å vise