Flip siste nytt

Flip utfører smarte grep som øker verdien på boligen

Flip Oppussing er spesialisten på overflateoppussing. Vi utfører smarte grep som fresher opp og øker verdien på boligen din så raskt, effektivt og rimelig som mulig.

På Flip.no skal alle, ved hjelp av et par tastetrykk, kunne få tilbud på rask og effektiv overflateoppussing av hjemmet til markedets beste pris. 

Alt du trenger å gjøre er å velge mellom oppussingspakkene som best dekker dine behov. Du får utnevnt en personlig prosjektleder helt gratis, som kontakter deg innen 24 timer. 

Få hjemmet ditt til å skinne med Flip Oppussing! Utfør smarte grep som frisker opp og øker verdien på boligen din på en rask, effektiv og rimelig måte.

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Dette får du gjennom Flip Oppussing

– Effektiv overflateoppussing til markedets beste pris

– Alt av innkjøp, avfallshåndtering og prosjektstyring

– Fargeplan fra interiørdesigner og tips og triks om verdiøkende oppussing gratis

– Rask oppstart og ferdigstilling

– Pristransparens og punktlighet

– Personlig oppfølging av prosjektleder som rådgir om smarte, verdiøkende grep

– Trygghet (betaling, forsikring, HMS-krav etc)

– 100% fornøydgaranti (faktura går først etter du har godkjent jobben)

Smart oppussing

Flip skal være det åpenbare valget når du skal overflateoppusse boligen din. Verdiforslaget vårt er at du som kunde skal freste opp og øke verdien på boligen din så enkelt, raskt og rimelig som mulig. Om du skal selge etter du pusset opp skal du, etter å ha trukket fra oppussingskostnaden, sitte igjen med vesentlig mer enn om boligen ble solgt uten å gjennomføre en Flip. Vi ser også at flere benytter tjenesten etter kjøp av bolig, eller når man bare ønsker å freshe opp hjemmet så rimelig og effektivt som mulig. 

Med Flip får du høy kvalitet til en svært konkurransedyktig pris fordi vi bruker overskuddskapasiteten til våre partnere i oppussingsbransjen og effektiviserer verdikjeden gjennom digitale verktøy.

Disse jobbene kan du bestille hos Flip

Flip utfører også rene malerjobber (ink sparkling), gulvbytte av parkett eller laminat (og listverk) med avfallshåntering, gulvslip og smarte grep som fresher opp og øker verdien på hjemmet ditt.

Flip Oppussing håndterer oppdrag i Oslo, Drammen og hele det sentrale østlandet (Larvik, Fredrikstad, Tønsberg, Lillestrøm, Moss, Skien, Porsgrunn, Hamar). Flip utvider til resten av landet Q1 2023.

Om du har andre behov er vi også tilknyttet landets dyktigste vasketjenester, flyttebyråer, interiørdesignere, elektrikere, rørleggere, stylister og meglere.

Markedets beste pris på oppussing

Hos Flip får du alltid markedets beste pris for perioden du ønsker å pusse opp, takket være Flips integrerte anbudsprosess. Vi skal minimum motta tre pristilbud fra våre partnere, der du mottar det rimeligste. Ofte får vi ned prisen på prosjektet ditt mer enn 40% på denne måten.

Håndverkerne våre jobber også med egne oppussingsprosjekter, som i praksis betyr at de velger å utføre oppdrag for Flip i uker med ledig kapasitet. Da er de gjerne også villig til å gå vesentlig lavere i pris enn om de har full ordrebok den aktuelle uken.

I tillegg er hele verdikjeden effektivisert betydelig fordi Flip fokuserer på overflateoppussing som i stor grad kutter behovet for befaring. Våre håndverkere kan med Flips «enkle» oppdrag av lav kompleksitet prise oppussingsoppdraget direkte hos i den digitale løsningen. Slik unngår vi at vi bruker unødvendig tid på transport, parkering og tilbudsproduksjon etc. Dette sparer spesielt håndverkeren for mye tid og penger som kommer kundene tilgode og som gjenspeiles i prisen. Håndverkeren unngår også all administrasjon, kundedialog, anbefalinger og markedsføring og betaler kun et lite håndverkergebyr for å få tilgang til oppdragene.

Fliptjenesten er gratis for deg som kunde, og takket være den integrerte anbudsprosessen, håndverkernes utnyttelse av ledig kapasitet og effektivisering av verdikjeden kan du være trygg på at du alltid får den beste og rimeligste prisen for ditt oppussingsprosjekt

Høy kvalitet

Selv om Flip leverer billig oppussing skal ikke dette gå utover kvaliteten på jobben. Flip kvalitetssikrer håndverkere som utfører oppdrag for oss. Alle håndverkere må gjennom en streng onboardingsprosess. Vi gjør bakgrunnssjekk og krever at alle som jobber for oss er forsikret, følger HMS-krav etc. I tillegg må alle som utfører oppussing for Flip følge Flip Best practice som er vår egenutviklede standard for overflateoppussing. Vi jobber kontinuerlig med håndverkerne våre, og dersom det er avvik følger vi opp dette tett. Dersom håndverkerne ikke leverer den kvaliteten vi forventer vil ikke lenger håndverkeren motta oppdrag fra Flip. På den måten sikrer vi at vi sitter igjen med en pool av dyktige kvalitetshåndverkere. I Flip-løsningen har vi også innført digitale sjekklister for håndverkerne slik at kunden kan være trygg på at jobben er kvalitetssikret av håndverker og av topp kvalitet. Og er du ikke fornøyd har du 100% fornøydgaranti. Vi retter feilen umiddelbart dersom det er avvik, og du betaler ikke før du godkjenner jobben.

Effektivt og enkelt

Vi vet at det er vanskelig å sette seg inn i alle valgene når du skal pusse opp, og at det både er slitsomt og kjedelig å dra på byggevareforretningen for å kjøpe materialer og maling, og transportere dette hjem. Vi hjelper deg gjerne med oppussingsanbefalinger, fargeplaner og gulvalternativer. Om du kjøper dette gjennom oss får du samme pris som i butikken, men vi koordinerer alt og leverer til din adresse helt gratis i samarbeid med våre håndverkere. Enkelt for deg så du kan slappe av og gjøre andre ting – vi tar oss av oppussingen!

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Del artikkelen på sosiale medier

Flere guider

Ingen flere innlegg å vise