Flip siste nytt

Flip inngår nasjonalt samarbeid med If Forsikring

Fremover skal Flip hjelpe If sine kunder med effektiv, miljøvennlig og rimelig overflateoppussing ifbm innflytting i ny bolig, og småskader som ikke er dekket på forsikringen. Dette er et landsdekkende samarbeid som vi har stor tro på. If Forsikring er Nordens største forsikringsselskap og du kan lese mer om samarbeidet i Shifter.

Få hjelp til rask og rimelig overflateoppussing med Flip og If forsikring! Vi styrker nå vår tilstedeværelse i hele landet, og kan bistå med effektiv oppussing i småbyer og tettsteder.

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Raskere responstid og enda lavere priser i hele landet

Takket være samarbeidet med If forsikring forventer vi sterk vekst i alle Norges byer. Dette styrker verdiforslaget til Flip ytterligere fordi vi nå aktivt må jobbe med oppussingsprosjekter, også i mindre byer. Jo mer Flip vokser, jo bedre blir tilbudet i landets småbyer og tettsteder. Vi kan hjelpe privatkunder og bedriftskunder med oppussing til markedets beste pris inkludert prisgaranti. Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Drammen er byer Flip har solid oppussingskapasitet i dag, men fremover får byer som feks Tromsø, Ålesund, hytteområder og tettsteder et svært konkurransedyktig oppussingstilbud.

Dersom du har en skade som ikke er dekket på forsikringen vil Flip kunne bistå med å utbedre skaden, og utbedre de kosmetiske skadene i etterkant. Eiendomsaktører med en store porteføljer som trenger oppussing og vedlikehold av en aktør med stor kapasitet vil også få stor glede av utvidelsen.

Ta kontakt i dag

Sende en epost på hei@flip.no, ring oss på tlf 22 20 55 55 eller legg inn en henvendelse på flip.no så tar vi kontakt med deg og legger en plan for ditt oppussingsprosjekt.

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Del artikkelen på sosiale medier

Flere guider

Ingen flere innlegg å vise