Flip siste nytt

Hvordan skiller Flip seg ut i bransjen?

Flip er en helt ny aktør som skiller seg fra alle sammenliknbare oppussingsfirmaer og oppussingstilbydere. Tjenesten har nylig hentet vekstkapital og fått med Innovasjon Norge på laget. «Flip Oppussing vokser kraftig og vi utvider nå til hele Østlandet», sier daglig leder Håkon Kavli

Få din perfekte oppussing til en konkurransedyktig pris med Flip nå!

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Flip er spesialist på overflateoppussing

Flip er en oppussingstjeneste som leverer «smart oppussing med et klikk» gjennom fokus på verdiøkende overflateoppussing (feks maling, sparkling og gulvbytte). Flip skal være et friskt, digitalt pust inn i oppussingsbransjen, som frem til i dag har hengt langt etter andre bransjer i den digitale tidsalder. Målsetningen er å gjøre det så enkelt, intuitivt og rimelig å freshe opp boligen at du velger å sette bort jobben til Flip.

Miljøvennlig oppussing

Å ta vare på miljøet er en hygienefaktor for Flip og skal være et miljøvennlig valg for våre kunder. Overflateoppussing er i seg selv en skånsom form for oppussing. Når Flip feks har overflatebehandlet kjøkkenbenken og kjøkkenfrontene, og gitt kjøkkenet mange år lenger levetid, har tjenesten samtidig sikret et langt mindre miljøavtrykk enn om kjøkkenet skulle blitt revet og et nytt skulle blitt installert. Det blir nesten som nytt, og til en brøkdel av kostnaden.

Flip har en 0-svinn-visjon: Ettersom selskapet har en del standardpakker kan Flip gjenbruke for eksempel halvtomme malingsspann og ledig kapp på tvers av liknende prosjekter i stedet for at dette går i søpla. Ubutte forpakninger leveres også tilbake til varehus. Slik reduseres både svinn, og kostnad. Bra for både planeten -og lommeboken til kunden.

Setter alltid kunden først

Flip skal være «customer obsessed», som vil si at vi alltid setter kunden først. Vi har 100% fornøydgaranti, som betyr at vi ikke fakturerer før du har godkjent jobben. Dette skal sikre at du som kunde alltid er fornøyd med jobben før du betaler. Dersom det skulle forekomme avvik kan du være trygg på at Flip rydder opp i dette umiddelbart.

Effektiviserer prosesser og konkurrerer ned prisene

Ved å redusere kompleksiteten i oppdragene som utføres kan Flip tilby oppussing uten befaring. Selskapet får informasjonen de trenger fra bilder, eller en representativ Finn-annonse. Det betyr at du i praksis kan pusse opp hjemmet heldigitalt med mobilen «rett fra sofakroken». Du velger enkelt pakkene som passer ditt prosjekt, legger til bilder eller finn-annonse, og sender inn en forespørsel. Flip tar kontakt, og spesifiserer prosjektet ferdig sammen med deg før de sender prosjektet ditt ut i den integrerte anbudsprosessen hvor minimum tre pristilbud må komme inn før kunden får det rimeligste. På denne måten kuttes prisen for kunden ofte med mer enn 30%. Når du har godkjent det beste tilbudet gjennomfører Flip oppdraget til avtalt tid og pris. Flip sin interiørdesigner gir også anbefalinger om fargeplaner tilpasset dine målsetninger enten det er salg av boligen eller om du ønsker å male i årets trendfarger.

Vinn-vinn for både kunde og håndverker

Flip fokuserer på overflateoppussing som i praksis betyr at vi fokuserer på maling, sparkling, bytte av gulv og lister og annet småtteri som løfter inntrykket av hjemmet ditt betraktelig før salg, utleie eller om du bare ønsker å frashe opp. Flip pusser bevisst ikke opp bad, eller gjør omfattende elektrikkerarbeid, som en totalrenovering ville krevd. Slik unngås ressurskrevende problemstillinger knyttet til det elektriske, vannrør og liknende som gjør at Flip kan gjennomføre overflateoppussingsoppdrag vesentlig mer effektivt enn det bransjen leverer i dag. Fokuset muliggjør også at vi kan ferdigspesifisere oppdrag på et helt annet nivå enn andre oppussingoppdrag, og alt arbeidet med befaring og tilbudsproduksjon blir kraftig redusert for håndverkerbedriftene. Dette ser man tydelig på sluttsummen til kunde.

Fordi prosjektene er enklere enn mer komplekse totalrenoveringsoppdrag, kan selskapet også levere lynrask oppstart og ferdigstilling av prosjekter.

Flip sine kundeorienterte prosjektledere jobber for å sikre deg et så optimalt og rimelig prosjekt som mulig, og er din advokat og sparringspartner gjennom hele oppussingsprosjektet. Denne servicen er helt gratis fordi Flip har kuttet så mange unødvendige ledd i hele verdikjeden som effektivt kutter ned på tidsbruk og svinn på materialer.

Om du skulle ha behov for en elektriker, flyttevask eller flyttebyrå, tilbyr Flip dette med gode avtaler gjennom partnere.

Nettverket som sikrer lav pris og holder tidsskjema

Flip er enkelt, men du er også sikret å få en konkurransedyktig pris av erfarne håndverkere. Fordi oppdragene er enkle å gjennomføre mellom «større» oppdrag for håndverkerbedriftene, utnyttes den ledige kapasiteten i oppussingsbransjen.

Flip sitter på en rekke underleverandører som alle ønsker å bidra på prosjektene. Dette gir rask responstid og en sterk gjennomføringsevne på et stort antall oppdrag.

Hvordan kan Flip tilby konkurransedyktig pris på oppussingen?

Når prosjektleder har spesifisert ditt prosjekt henvender vi oss til våre underleverandører og håndverkere. Disse vurderer sin kapasitet i det ønskede tidsrommet og konkurrerer om hvem som kan tilby den beste prisen – og du får det mest gunstige alternativet. Håndverkeren som vinner ditt oppdrag har spart mye kostnader ifbm salg, markedsføring, befaring, tilbudsproduksjon, planlegging, innkjøo og kunderådgivning og betaler en liten avgift for oppdraget. Fordi Flip effektiviserer hele verdikjeden og håndverkeren betaler vesentlig mindre enn kostnadene de sparer er tjenesten helt gratis for kunden i tillegg til at prisen er konkurransedyktig i markedet. Flip er derfor det åpenbare valget når det kommer til overflateoppussing.

Gjennomføringsevne med rask responstid

Flip sine håndverkere gjennomfører også egne oppdrag for sine kunder, men med Flip sitt brede nettverk er det alltid noen som har ledig kapasitet. Flip blir med dette en slags «TooGoodToGo» for håndverkerne og serverer oppdraget ferdig slik at Flip-partnere kan fokusere på godt håndverk.

Eksempelvis kan en entreprenørbedrift ha startet med oppføring av et helt nytt bygg. Da er det enkelte dager hvor malerne, eller gulvleggerne ikke kan jobbe ettersom de er avhengige av at, kanskje en rørlegger skal bli ferdig. I stedet for å sitte og vente velger aktøren å samarbeide med Flip, og er også villig til å tilby en ekstra god pris fordi alternativet hadde vært å ikke ha inntekt i det hele tatt. Slik tar Flip ut ledig kapasitet i bransjen til gjensidig fordel for alle parter. Dette sikrer både høy gjennomføringsevne og lynrask oppstart og ferdigstilling.

–  Ettersom det alltid er noen som har ledig kapasitet, kan vi få til en oppstart helt ned i 3 dager fra du sender inn en forespørsel.

Alt på et sted når du skal pusse opp

For å kunne imøtegå alle behov du måtte ha gjennom oppussingsarbeidet, har Flip flere samarbeidspartnere med ekspertise på ulike felt. Flip har blant annet inngått samarbeid med Wanda (flyttetjenester), Citymaid (vasketjenester), og Desintrygg (fjerning av vond lukt), som bidrar til at flipkunder kan få gjennomført et bredt spekter av tjenester underveis i prosjektet -alt til rabatterte priser. Så flyttehjelp, eller vask, og selvsagt også lagring av møbler ifbm oppussingen er ikke lenger et problem. 

Bestill en «flip» av hjemmet under

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Del artikkelen på sosiale medier

Flere guider

Endelig er Flips nettside live

Oppdag nye flip.no!

Flip har endelig lansert ny nettside som skal forbedre kundereisen med enkel navigasjon, guider og mengder av faglig innhold. Sjekk den ut!

Les mer
Ingen flere innlegg å vise