Flip siste nytt

Flip Gulvbytte

Flip Oppussing bytter gulvet ditt effektivt og raskt til markedets beste pris. Vi utfører alt fra gulv- og listbytte til gulvslip. Mange velger å slipe gulvet for å fornye overflaten til det gamle gulvet og modernisere med en farget lakk. Dette er også den mest miljøvennlige gulvfornyelsen. Andre ser behovet for å bytte ut gulvet til en moderne type. Spesielt enstavs eikeparkett har vært populært de siste årene. Flip står for effektivt innkjøp og avfallshåndtering av alle materialer. Vi har gode priser på populære parkett- og laminattyper fra Optimera/Montèr, men kan også montere gulv og lister om du ønsker å gjøre innkjøp og transport selv.

Vi leverer rask oppstart og ferdigstilling, konkurransedyktig pris og 100% fornøydgaranti (faktura sendes ikke før du har godkjent oppdraget). Med Flip får du høy kvalitet til en svært konkurransedyktig pris fordi vi bruker overskuddskapasiteten til våre partnere i oppussingsbransjen og effektiviserer verdikjeden gjennom digitale verktøy.

Forvandle ditt Gulv med Flip! Oppgrader hjemmets atmosfære og verdi med våre feilfrie gulvløsninger og et utvalg av tilleggstjenester skreddersydd for dine behov.

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Tilleggstjenester

Flip utfører også rene malerjobber (ink sparkling) og smarte grep som fresher opp hjemmet ditt og øker verdien. Om du har andre behov er vi også tilknyttet landets dyktigste vasketjenester, flyttebyråer, interiørdesignere, elektrikere, rørleggere, stylister og meglere.

Flip Oppussing håndterer oppdrag i Oslo, Drammen, hele det sentrale Østlandet (Larvik, Fredrikstad, Tønsberg, Lillestrøm, Moss, Skien, Porsgrunn, Hamar) og Bergen. Flip utvider til resten avde største byene i landet ila Q1 2023.

Markedets beste pris på oppussing

Hos Flip får du alltid markedets beste pris for perioden du ønsker å pusse opp, takket være Flips integrerte anbudsprosess. Vi skal minimum motta tre pristilbud fra våre partnere, der du mottar det rimeligste. Ofte får vi ned prisen på arbeidene i prosjektet ditt med mer enn 40% på denne måten.

Håndverkerne våre jobber også med egne oppussingsprosjekter, som i praksis betyr at de velger å utføre oppdrag for Flip i uker med ledig kapasitet. Da er de gjerne også villig til å gå vesentlig lavere i pris enn om de har full ordrebok den aktuelle uken.

I tillegg er hele verdikjeden effektivisert betydelig fordi Flip fokuserer på overflateoppussing som i stor grad kutter behovet for befaring. Våre håndverkere kan med Flips «enkle» oppdrag av lav kompleksitet prise oppussingsoppdraget direkte hos i den digitale løsningen. Slik unngår vi at vi bruker unødvendig tid på transport, parkering og tilbudsproduksjon etc. Dette sparer spesielt håndverkeren for mye tid og penger som kommer kundene tilgode og som gjenspeiles i prisen. Håndverkeren unngår også all administrasjon, kundedialog, anbefalinger og markedsføring og betaler kun et lite håndverkergebyr for å få tilgang til oppdragene.

Fliptjenesten er gratis for deg som kunde, og takket være den integrerte anbudsprosessen, håndverkernes utnyttelse av ledig kapasitet og effektivisering av verdikjeden kan du være trygg på at du alltid får den beste og rimeligste prisen for ditt oppussingsprosjekt.

Høy kvalitet

Selv om Flip leverer billig oppussing skal ikke dette gå utover kvaliteten på jobben. Flip kvalitetssikrer håndverkere som utfører oppdrag for oss. Alle håndverkere må gjennom en streng onboardingsprosess. Vi gjør bakgrunnssjekk og krever at alle som jobber for oss er forsikret, følger HMS-krav og gjeldende lover og regler etc. I tillegg må alle som utfører oppussing for Flip følge «Flip Best Practice» som er vår egenutviklede standard for overflateoppussing. Vi jobber kontinuerlig med håndverkerne våre, og dersom det er avvik følger vi opp dette tett. Dersom håndverkerne ikke leverer den kvaliteten vi forventer vil ikke lenger håndverkeren motta oppdrag fra Flip. På den måten sikrer vi at vi sitter igjen med en pool av dyktige kvalitetshåndverkere. I Flip-løsningen har vi også innført digitale sjekklister for håndverkerne slik at kunden kan være trygg på at jobben er kvalitetssikret av håndverker og av topp kvalitet. Og er du ikke fornøyd har du alltid 100% fornøydgaranti. Vi retter feilen umiddelbart dersom det er avvik, og du betaler ikke før du godkjenner jobben.

Effektivt og enkelt

Vi vet at det er vanskelig å sette seg inn i alle valgene når du skal pusse opp, og at det både er slitsomt og kjedelig å dra på byggevareforretningen for å kjøpe materialer og maling, og transportere dette hjem. Vi hjelper deg gjerne med oppussingsanbefalinger, fargeplaner og gulvalternativer. Om du kjøper dette gjennom oss får du samme pris som i butikken, men vi koordinerer alt og leverer til din adresse helt gratis i samarbeid med våre håndverkere. Enkelt for deg så du kan slappe av og gjøre andre ting – vi tar oss av oppussingen.

Flip -Smart oppussing med et klikk!

Revitaliser hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Del artikkelen på sosiale medier

Flere guider

Ingen flere innlegg å vise