Flip siste nytt

Oppdag nye flip.no!

Vi er begeistret for å kunngjøre lanseringen av vår helt nye nettside! Hos Flip streber vi kontinuerlig etter å forbedre og forenkle oppussingsopplevelsen for våre kunder, og vår nye nettside er et viktig riktig skritt i denne retningen.

Så hva kan du forvente deg av den nye nettsiden?

Enklere navigasjon: Vi har redesignet nettsiden vår for å gjøre det enda enklere for deg å finne den informasjonen du trenger om våre tjenester, priser og bestillingsprosessen for oppussing.

Tryggere oppussing: Vi forstår betydningen av å føle seg trygg gjennom hele oppussingsprosessen. Derfor har vi tydeliggjort vårt løfte om markedets beste pris, rask oppstart, enkelhet og trygge og miljøvennlige løsninger av høy kvalitet.

Miljøvennlig fokus: Som en del av vårt engasjement for bærekraft, ønsker vi å gjøre oppussing til en mer miljøvennlig prosess og forlenge levetiden på eksisterende materialer med overflateoppussing. På den nye nettsiden vil du finne informasjon om hvordan vi jobber for å redusere vår miljøpåvirkning og tilby mer bærekraftige løsninger.

Besøk vår nye nettside i dag for å utforske alt den har å tilby! Vi er sikre på at den vil forbedre oppussingsreisen for våre kunder.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vennlig hilsen alle oss i Flip

Endelig er Flips nettside live
Forvandle ditt Gulv med Flip! Oppgrader hjemmets atmosfære og verdi med våre feilfrie gulvløsninger og et utvalg av tilleggstjenester skreddersydd for dine behov.

Forny hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Del artikkelen på sosiale medier

Flere guider

Ingen flere innlegg å vise