Puss opp før innflytting til markedets beste pris!

If samarbeider med Flip for å hjelpe kunder med oppussingen før innflytting

Som kunde av If Forsikring får du ytterligere 1500kr rabatt på oppussingen.

Benytt rabattkode: if2024

Mange nordmenn velger å pusse opp før de flytter inn i ny bolig. Det er my å spare på å gjennomføre oppussingen før møblene er på plass så gulv og vegger er tilgjengelige.

Derfor har If inngått et samarbeid med Flip Oppussing som er eksperter på maling, sparkling og gulv – akkurat den type oppussing majoriteten av oss benytter før innflytting i ny bolig.

Flip benytter teknologi, effektive prosesser og den ledige kapasiteten i sitt håndverkernettverk til å konkurrere ned prisen så du kan være trygg på at kvalitet og pris er ivaretatt. Flip kan starte oppussing umiddelbart etter tilbudsaksept. Perfekt når overtakelsesdatoen kommer.
Du får også en personlig prosjektleder helt vederlagsfritt, som veileder og hjelper deg med fargevalg og selve prosjektgjennomføringen fra a-å.

Slik ønsker If å gjøre overtakelsen av ny bolig så enkel som mulig for kundene våre. Og for ordens skyld: Alle oppussingsoppdrag gjennom Flip er forsikret av If.

If Services NUF formidler samarbeidet med Flip. If Services NUF er en norsk filial av If Services AB. If Services AB er registrert som en forsikringsformidler for If Skadeförsäkring AB i Sverige. If Services NUF er registrert som en forsikringsagent for If Skadeforsikring NUF i Norge.

Del partneren på sosiale medier

Slik fungerer det

Flip Oppussingsvelger med smart prisestimat

01

Spesifiser ditt prosjekt digitalt

Spesifiser ditt prosjekt heldigitalt før du blir kontaktet av Flips prosjektleder som rådgir og klargjør oppussingen for prising ihht dine behov.

02

Få den beste prisen

Vi sikrer markedets beste pris med effektive, digitale prosesser kombinert med den integrerte anbudsprosessen blant de kvalitetssikrede Fliphåndverkerne.

03

Aksepter tilbud og start oppussingen

Flip utfører oppussingen til avtalt tid og pris med teknologistøttede prosesser og kvalitetsløfte.

Flip i media

Vi er Miljøfyrtårnsertifisert

På vei mot fremtiden

Flip skal være et bærekraftig valg for kundene våre. Vi jobber kontinuerlig med å redusere miljøavtrykket for våre oppussingsprosjekter gjennom blant annet ansvarlig innkjøp, kildesortering, gjenbruk og resirkulering. Flip skal bidra til å nå FNs bærekraftsmål og er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Tilleggstjenester