Flip siste nytt

Flip vokser kraftig og styrker kundesenteret med to nyansettelser

Flip Oppussing opplever en kraftig vekst med all time high de siste 2 månedene. Nå styrker vi vårt kundesenter med to nyansettelser som skal sikre enda bedre responstid, og kapasitet til videre vekst.

Møt våre nye ansatte

For å møte den økende etterspørselen og videre optimalisere våre tjenester, har vi ansatt to nye medarbeidere som vil styrke vårt kundesenter:

 

Emil Skogheim – Kundekonsulent

Emil Skogheim er undekonsulent Flip Oppussing

Vi ønsker Emil Skogheim velkommen som vår nye kundekonsulent! Emil studerer dataingeniør ved NTNU og har erfaring fra familiens fritidsboligselskap. Med sin sterke interesse for oppussing vil Emil være en verdifull ressurs for Flip Oppussing. Han skal bidra til å optimalisere våre digitale prosesser og styrke vårt kundesenter. Velkommen ombord, Emil!

Matilde Waldermo – Kundekonsulent

Matilde Flip er kundekonsulent Flip Oppussing

Vi er også glade for å presentere Matilde Waldermo, som tar en master i eiendomsutvikling. Matilde vil med sin faglige bakgrunn og lidenskap for eiendomsutvikling tilføre verdifull kompetanse til vårt team.

Vi ser frem til et spennende år med fortsatt vekst og innovasjon, og vi er sikre på at våre nye medarbeidere vil bidra til å forbedre våre tjenester ytterligere. Takk for at du følger med på vår reise for å digitalisere oppussingsbransjen!

Kontakt Emil, Matilde eller resten av Flipteamet om ditt oppussingsprosjekt her .

Endelig er Flips nettside live

Flip ansetter to nye kundekonsulenter for å møte veksten.

Forny hjemmet ditt med Flip!

Utforsk våre tilleggstjenester for å fornye ditt hjem og øke verdien.

Del artikkelen på sosiale medier

Flere guider

Ingen flere innlegg å vise