Enkelt

Fire grunner til å benytte Flip Oppussing: Del 2 Enkelt, trygt og gøy

I denne artikkelserien tar vi for oss de fire viktigste grunnene til at du bør benytte Flip Oppussing. Denne gangen presenterer vi hvordan Flip er den enkleste måten å pusse opp hjemmet.

Enkelt, trygt og gøy

Den fysiske og mentale belastningen ved å håndtere oppussing med alle valgene og prosessene samtidig kan være overveldende. Det kan inkludere bekymringer rundt det å finne dyktige håndverkere, arrangere tidkrevende befaringer, budsjettoverskridelser, tidspress eller uforutsette problemer som oppstår underveis. I tillegg kan det være utfordrende å koordinere ulike håndverkere og leverandører, samtidig som man prøver å opprettholde en viss grad av normalitet i hjemmet.

Flip ble etablert for å ta tak i disse utfordringene slik at du som kunde opplever oppussingen som en enkel og morsom prosess der resultatet står i fokus. Med Flip sender du enkelt inn en henvendelse via flip.no, gjør enkle valg i den interaktive oppussingsvelgeren med prisestimater, dialog med prosjektleder som veileder og hjelper deg gjennom hele oppussingsprossessen fra a-å og digitale oppdateringer løpende i appen. Når du godkjenner jobben mottar du faktura.

Om du skal male, sparkle, bytte/slipe gulv eller male huset utendørs er Flip den enkleste veien til målet. Foto: Flip Oppussing.

Under følger de ulike måtene Flip klarer å sikre enkelhet for deg som kunde i alle ledd av oppussingen og hvordan Flip jobber for å være “the obvious choice” i oppussingsbransjen:

Enkel bestilling med den interaktive oppussingsvelgeren

Start oppussingsreisen din enkelt ved å sende inn en henvendelse og få tilgang til Flips interaktive oppussingsvelger. Dette verktøy gir deg som kunde nøyaktige prisestimater basert på historiske priser for liknende prosjekter,  kunstig intelligens og omfattende dataanalyse.

Ekstern datainnhenting som kutter behovet for befaring

Flip jobber for å fjerne behovet for unødvendige og kostbare befaringer. Flip samler inn all nødvendig informasjon, som plantegninger og arealer, digitalt gjennom oppussingsvelgerene og eksterne datakilder.

Råd og tips fra personlig prosjektleder

Med Flip får du skreddersydde råd og veiledning fra din dedikerte prosjektleder, som vil veilede deg gjennom alt fra material- og fargevalg til gjennomføring og ferdigstilling av prosjektet. Flip har erfaring fra mange oppussingsprosjekter. Denne kunnskapen deler vi med våre kunder. Kundens behov er alltid i fokus og prosjektlederen din gir deg råd og tips om materialvalg, fargevalg og lure oppussingsgrep helt gratis.

Best på pris med effektive, digitale prosesser og integrert anbudsprosess

Med Flip kan du være trygg på at du får markedets beste pris på oppussingen. Med effektive, digitale prosesser kutter vi unødvendige kostnader for hele verdikjeden som synes på prisen. Dette kombinert med at alle prosjektert skal gjennom den integrerte anbudsprosessen blant Flip-håndverkerne med minst tre pristilbud, utnytter sin ledige kapasitet og presser prisen maksimalt. Derfor har også all prosjekter prisgaranti -finner du en rimeligere aktør for ditt oppussingsprosjekt matcher vi prisen*

Fastpris med full pristransparens og fleksibilitet

Oppnå full kontroll over kostnadene for oppussingen og ditt budsjett med fastpristilbud fra Flip. Det er også fleksibelt slik at det alltid er mulig å tilpasse i etterkant, om enkeltelementer ønskes lagt til  eller trukket fra.

Oppstart og gjennomføring til avtalt tid og kvalitet

Med et sterkt kundefokus kombinert med at Flip-teknologien sørger for at håndverkerne følger Fliprutiner og starter opp og avslutter til avtalt tid. Fliphåndverkerne benytter, sjekklister og dokumenterer underveis, og videreformidler informasjonen til kunde som infotainment underveis for full transparens og trygghet underveis.

Prosjektleder er alltid et tastetrykk unna om noe skulle oppstå. Selv om det er menneskelig å gjøre feil, skal Flip alltid sørge for en profesjonell håndtering av eventuelle avvik, så disse blir løst raskt og effektivt. Med Flip har du 100%-fornøydgaranti og prosjektet må alltid godkjennes av deg som kunde så du er fornøyd før du betaler for oppussingen.

Faktura og dokumentasjon digitalt

Flip laster gjerne opp oppussingsdokumentasjon til Boligmappa slik at du og fremtidige eiere av din bolig kan vite fargekoder, gulvtyper etc for effektiv og miljøvennlig fremtidig rehabilitering. Enkelt for både selgere og kjøpere av ny bolig. Kontinuerlige forbedringer gjennom NPS (Vi får kontinuerlig tilbakemeldinger på alle prosjekter vi gjennomfører og forbedrer fliptjenesten kontinuerlig):

Flip – Den enkleste måten å pusse opp boligen

Vi setter kundens tilbakemelding høyt. Dette er også med på å sikre kontinuerlig forbedring av Flip tjenesten ved å måle Net Promoter Score (NPS). Oppussing kan være en kompleks og tidkrevende prosess. Vi jobber kontinuerlif med innovasjon og forbedringer slik at oppussingsopplevelsen skal bli sømløs fra start til slutt. Ved å bruke vår interaktive oppussingsvelger med smart prisestimering drevet av AI, kontinuerlig markedsprisovervåkning, sesongdata og historiske data, kan du enkelt bestille oppussing tilpasset dine behov og budsjett. Vi tar hånd om all ekstern datainnhenting, gir personlig veiledning gjennom hele prosessen med hjelp fra dedikerte prosjektledere, og sikrer deg konkurransedyktige priser gjennom vår integrerte anbudsprosess. Med fastpris og full pristransparens kan du være trygg på at kostnadene er under kontroll, mens våre rutinerte håndverkere følger Flip-teknologien for oppstart og gjennomføring til avtalt tid og kvalitet. Og hvis uforutsette avvik oppstår, håndterer vi dem profesjonelt, med 100% fornøydgaranti før fakturering. Vi legger også stor vekt på dokumentasjon og tilbakemeldinger, med opplasting av oppussingsdokumentasjon til Boligmappa for enkel tilgang, og kontinuerlig forbedring av tjenesten. Med Flip kan du oppnå den oppussingen du drømmer om, uten stress og bekymringer.

Flip – Et enkelt oppussingsvalg

Trenger du en rask og enkel oppussing av hjemmet?

Send inn en henvendelse på flip.no