Prisgaranti

Fire grunner til å benytte Flip Oppussing: Del 1. Markedets beste pris på overflateoppussing og malerarbeid

I denne artikkelserien tar vi for oss de fire viktigste grunnene til at du bør benytte Flip Oppussing. Denne gangen presenterer vi hvordan vi kan levere markedets beste pris med prisgaranti på overflateoppussing.

Markedets beste pris

Flip skal være best på pris. Når du benytter Flip skal du alltid være trygg på at jobben utføres med kvalitet til markedets beste pris. Det er mange grunner til hvordan vi klarer å spare kundene våre for unødvendige kostnader, og heller sikre store besparelser på overflateoppussing. Som overflateoppussingsspesialist har Flip store oppussingsvolumer i hele landet. Spesialiseringen kombinert med effektive, digitale prosesser, den integrerte anbudsprosessen og teknologistøtte i prosjektgjennomføringen sikrer markedets beste pris med prisgaranti.

Spesialisering gir store kostnadsgevinster for overflateoppussing

Flip spesialiserer seg på overflateoppussing eller «kosmetiske endringer» med lav kompleksitet. Det er denne nisjen Flip har en unik og disruptiv tilnærming som sikrer maksimal kundeverdi og disrupsjon. Den tradisjonelle måten å jobbe på for kosmetiske endringer med lav kompleksitet er unødvendig kostbar, og mye kan kuttes ut i den digitale tiden vi lever i. Flip kutter salg, administrasjon, og markedsføringskostnader med over 70% mot tradisjonelle aktører ved hjelp av teknolgi, og jobber målrettet for å kutte befaring gjennom en heldigital tilnærming. Typisk maling/malerarbeid, sparkling, gulvslip, gulvbytte og lett snekkerarbeid er jobbene vi kan levere på denne måten. Denne begrensningen sikrer at vi kan fokusere på en mest mulig effektiv oppussingsprosess innenfor vår bransje. Mer komplekse oppussingsbehov som ikke er definert som overflateoppussing løser vi med partnerskap slik at vi kan tilby tilleggstjenester gjennom kvalitetssikring og formidling til gode priser (feks elektriker, rørlegger, vaskehjelp, flyttebyrå, luktsanering etc). Tilleggstjenestene sikrer at Flip kan hjelpe kundene med alle kundens behov.

Innovativ forretningsmodell

Flip er en slags “Uber for oppussing”. Det vil si at Flip har ansvar for hele oppussingsprosjektet fra a-å, men at vi benytter Flip-partnere for å utføre selve jobben. Det er Flip-partnerne som dekker Flips kostnader, slik at du som kunde kun betaler for selve oppussingen. Dette er nøkkelen til hvorfor Flip har høy oppussingskapasitet, rask responstid, hurtig oppstart og kan sette opp en integrert anbudsprosess som presser prisen for deg som kunde. Teknologien sørger også for effektiv gjennomføring, dokumentasjon og en kundeorientert tilnærming som reduserer konstandene for Flip-Partnerne drastisk og som reflekteres i prisen.

Effektiv og kostnadsbesparende innhenting av prosjektdetaljer heldigitalt

Flip lar kunden benytte en interaktiv oppussingsvelger før Flips prosjektleder beriker oppussingsprosjektet med eksterne datakilder, og kalkulerer om til totalarealer som er enkelt å prise for håndverkerne. Dette er en svært effektiv måte å prise prosjektet, og muliggjør å lage en pris uten å måtte arrangere dyre, og ineffektive befaringer. Besparelsen kommer kunden til gode i form av lavere pris, som følge av at håndverkeren kutter kostnader.

Utnytter ledige kapasitet og presser prisen gjennom integrert andbudsprosess

I tillegg til alle prosessene nevnt over, skal alle Flip prosjekter gjennom den integrerte anbudsprosessen der Fliphåndverkerne byr sin beste pris for jobben. Det rimeligste tilbudet Flip kan gi blir deretter videre formidlet tilbake til kunde. Kvalitet er en hygienefaktor hos Flip og håndverkerne er nødt til å gi en svært god pris for å kunne vinne en jobb. Det skal minimum være tre pristilbud pr prosjket, og alle håndverkerne vet at effektivitetsgevinsten på kostnadssiden må trekkes fra for å klare å utkonkurrere de andre håndverkerne i budrunden.

I tillegg til effektive, digitale prosesser er den integrerte anbudsprosessen blant Fliphåndverkerne helt avgjørende for å ta ut den ledige kapasiteten i nettverket slik at vi kan tilby markedets beste pris på overflateoppussing og malerarbeid. Foto Flip Oppussing.

Smart prising gjennom big data og AI

Flip benytter ulike datakilder for å kunne estimere kostnadene for oppussingsprosjektet ditt. For hvert prosjekt vi gjennomfører blir modellen smartere, og vi vil snart kunne anbefale deg når du bør gjennomføre oppussingen for å spare mest mulig, eller gi deg en direktepris basert på valgene du har tatt i oppussingsvelgeren. Dette for å redusere unødvendige kostnader, kutte unødvendig tidsbruk og skape full pristransparens for ditt oppussingsprosjekt. Så når du lurer på hva markedsprisen på oppussingsjobben din vil bli er det bare å ta en rask sjekk på flip.no fremover.

Stordriftsfordeler på oppussing kommer alle kunder tilgode Norges byer

Flip er landsdekkende og samarbeider med store systemer som feks Krogsveen og If Forsikring. Dette bidrar til at vi får store volumer og tåler svært lave marginer. Disse stordriftsfordelene er tradisjonelt vært forbeholdt store eiendomsaktører, men gjennom Flip får du tilgang til proff, rimelig og effektiv oppussing, Så om du trenger en maler i Oslo, gulvsliper i Bergen, snekker i Stavanger eller Ålesund eller utendørsmaling i Trondheim, kan du være trygg på at Flip leverer til markedets beste pris.

Prisgaranti

Alle punktene over bidrar til å redusere kostnadene på overflateoppussing, og har gjort at alle oppussingsoppdrag gjennom Flip har prisgaranti. Flip skal du alltid være trygg på at prisen du har fått representerer det beste tilbudet du kan få på overflateoppussing i markedet. Vår tilnærming og prosesser gjør at det ikke skal være behov for å sjekke pris noe annet sted. Og dersom Flip skulle vise seg å ikke være billigst, så matcher vi alltid prisen kombinert med alle de andre Flipfordelene. Rask oppstart, personlig oppfølging, trygg betaling etc.

Trenger du hjelp til oppussingen? Få et uforpliktende pristilbud til markedets beste pris med prisgaranti på oppussingsjobben i dag. 

Under følger vilkårene for Prisgarantien til Flip:

*Vilkår prisgaranti
1. Omfanget av jobben må være tilsvarende det Flip har lagt til grunn i vårt tilbud.
2. Tilbudet er kun gyldig dersom det er reelt pristilbud som kan fremlegges fra et seriøst selskap og i samme tidsrom for utførelse (+/- 14dager). Et seriøst selskap vil si et sentralt godkjent foretak registrert i foretaksregisteret og mva-registeret med gyldig ansvarsforsikring. Selskapet må også kunne fremvise HMSkort for sine ansatte.
4. Flip skal ha mulighet til å kunne booke samme jobb påtilsvarende betingelser fra leverandøren for utførelse av jobben.
5. Garantien gjelder overflateoppussingsoppdrag (maling, sparkling, gulvslip, lettvegger og gulvbytte), og ikke for tredjepartsløsninger som feks Flips tilleggstjenester (elektrikker, rørlegger etc).