Flip Maling

Maling i Tønsberg gjort enkelt

Flip er ekspert på maling. Få malerjobben gjort raskt og effektivt til markedets beste pris med 100%- fornøydgaranti. Få et uforpliktende fastpristilbud i dag!

Få et uforpliktende fastpristilbud i dag!

Sånn fungerer det

Flip Oppussingsvelger med smart prisestimat

01

Spesifiser ditt prosjekt

Gjør befaringen selv ved å spesifisere prosjektet selv.

02

Budrunde blant Flip-håndverkere

Presser ned prisen for deg med tre kvalitetssikrede håndverkere.

03

Aksepter tilbud og sett i gang

Flip er utførende håndverker på ditt prosjekt og leverer med 100% fornøydhetsgaranti.

01

Velg oppussingspakke

Velg enkelt oppussingspakkene som passer dine behov og ønsket oppstartsdato. Du får utnevnt en dedikert Flip-prosjektleder som går gjennom prosjektet og kontakter deg for å spesifisere ferdig oppdraget.

02

Vi gir deg den beste prisen

Våre dyktige håndverkere utnytter sin ledige kapasitet og konkurrerer om ditt overflateoppussingsoppdrag så du kan være trygg på at du får markedets beste pris.

03

Velg oppussingspakke

Du velger selv om du godkjenner vårt endelige pristilbud. Når du har godkjent tilbudet starter vi opp til avtalt tid og pris. Len deg tilbake og nyt resultatet. Vi har 100% fornøydgaranti.

Flip i media

Vi er Miljøfyrtårnsertifisert

På vei mot fremtiden

Flip skal være et bærekraftig valg for kundene våre. Vi jobber kontinuerlig med å redusere miljøavtrykket for våre oppussingsprosjekter gjennom blant annet ansvarlig innkjøp, kildesortering, gjenbruk og resirkulering. Flip skal bidra til å nå FNs bærekraftsmål og er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Tilleggstjenester

Våre kunder sier

NPS